Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Kesän suosituimmat postaukset

Matkablogi Lifestyleblogi Perhematkat Viinilaakson viemää

Matkablogi ja lifestyle-blogi Kalifornian auringon alta. Elämää, matkakokemuksia, ruokaa ja viiniä ympäri maailmaa. Soolo- ja perhematkailua.

Kesän suosituimmat postaukset

Paula Gaston

Kesän blogijutut pitäytyivät pitkälti Suomen reissumme ympärillä. Olimmehan siellä tällä kertaa ihan koko kesän. Sen verran poikettiin “ulkomailla”, että käväisimme lyhyellä matkalla myös Venäjällä, Viipurissa, ja rajan toisella puolella Ruotsissa. Tämä sitaateissa siksi, että meillehän tavallaan Suomessa käyntikin on ulkomaanmatka. Nyt kesän jälkeen olikin kiva kurkata, että mitä kesän juttua luettiin eniten.

KESÄN LUETUIMMAT POSTAUKSET

Ja ne kesäkuukausien (kesä-elokuu) luetuimmat jutut tulevat tässä:

Lasten kanssa ulkomaille - Oletko tietoinen lapsen matkustusluvasta

Esimerkki suomalaisesta asiakaspalvelusta - Scandic Lappeenranta City

Kalifornian rantatie Highway 1 - parhaat palat

Elämää Piilaaksossa; Työssäkäyvät kodittomat

10 tietämisen arvoista asiaa kun matkustat Japaniin

Highway 1

Highway 1

Äkkiseltään näyttää siis siltä, että vain yksi kesällä kirjoitettu juttu on hypännyt luetuimpien juttujen kärkikastiin. Olipas meillä tylsä kesä… tai huonot jutut.. ha ha! Jos ihan puhtaasti katsoisin vain näiden kolmen kuukauden aikana kirjoittamiani postauksia niin TOP 5 näyttäisi tältä:

Esimerkki suomalaisesta asiakaspalvelusta - Scandic Lappeenranta City

Pitkä kuuma kesä ja kotiinpaluu

Päivä Viipurissa Venäjällä

Pikavisiitti Naantalin Kylpylään

Kahden viikon road trip kohteet heittivät taas häränpyllyä

Scandic Lappeenranta City

Scandic Lappeenranta City

Jo pitkään blogijuttu lasten matkustusluvasta on ollut blogini luetuin postaus. Ja aina vaan se lupalapun tarve matkustettaessa ilman toista vanhempaa tuntuu tulevan suurelle osalle yllätyksenä. Kalifornian Highway 1 -postauksen oleminen taas kärkisijoilla ei sinänsä yllätä, sillä siihen on koottu kaikki blogissani julkaistut Pacific Coast Highwaytä koskevat jutut. Highway 1 on varmasti jokaisen Kalifornian kävijän haaveissa. Mutta vähän kyllä yllätyin, että kesäkuukausilta ei löytynyt mitään mielenkiintoisempaa, kuin vähemmän hauska tarinamme Lappeenrannan Scandic hotellista. No, ehkä se on kuitenkin sitä matkalla koettua elämää parhaimmillaan (tai pahimmillaan), sillä eihän kaikki ole aina yhtä aurinkoa ja shamppanjaa kun reissataan.

JA SITTEN SE JUTTU JOKA EI KIINNOSTANUT KETÄÄN

Sitten on aina se juttu, joka ei vaan kiinnosta ketään. Tai ainakin vain kourallista lukijoita. Tänä kesänä se oli:

Kallion sisällä oleva Temppeliaukion kirkko Helsingissä

Ilmeisesti teitä ei siis kiinnosta lukea kirkkovierailuista? No höh, olin juuri ajatellut syksyn aikana kirjoitella postauksen upeimmista Suomen kirkoista joissa olen käynyt. Ehkä täytyy siis miettiä tätä asiaa udelleen.

temppeli_parvella.jpg

Ja sitten, jos on jotakin mistä haluaisitte lukea, matkustuksen saralta, yleisesti tai Kaliforniaan liittyen, niin laittakaahan kommenttikenttään viestiä. Muutenkin on aina mukava lueskella kommentteja! Välillähän sitä miettii, että lukeeko näitä juttuja kukaan… eli ei muuta kuin raapustelemaan viestejä!