Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Wenten uudet viinit Livermoren viinilaaksossa

Matkablogi Lifestyleblogi Perhematkat Viinilaakson viemää

Matkablogi ja lifestyle-blogi Kalifornian auringon alta. Elämää, matkakokemuksia, ruokaa ja viiniä ympäri maailmaa. Soolo- ja perhematkailua.

Wenten uudet viinit Livermoren viinilaaksossa

Paula Gaston

Wente on ollut pitkään yksi lemppari viinitila lähistöllämme. Se sijaitsee Livermoren viinilaaksossa, vajaan puolen tunnin ajomatkan päässä meiltä. Tuntuu ihmeelliseltä, että meillä on näin lähellä näin upea paikka. Lähdemme kaupungista ja jo hetkessä saavumme maaseudulle jossa joka puolella on peltoja, lehmiä, hevosia ja viiniköynnöksiä. Kunpa voisimme muuttaa Livermoreen!

 

Saimme kutsun Wenten uusien viinien julkaisutilaisuuteen viime viikonlopulle. Olemme olleet vastaavassa tilaisuudessa kerran aiemminkin, ja oli mukavaa päästä taas kerran maistelemaan uutuuksia. Viinejä maistellaan aina ruokamaistiaisten kanssa yhdessä. Ovella sisääntullessa saa mukaansa alkujuoman ja menun, josta voi sitten luntata missä järjestyksessä viinejä kannattaa lähestyä. Isoon, hämärään viinikellariin oli katettu juusto- ja hedelmäpöytä sekä useita viininkaatopisteitä. Musiikista vastaa yleensä aina live bändi.

Tällä kertaa ihastuimme Small Lot Pinot Noir Roséhen heti tilaisuuden alussa. Se oli ihanan raikas ja sopisi juotavaksi ihan sellaisenaankin ilman mitään syötävää. Meillä taisi olla jo keväinen mieli sillä vaihdoimme yhden viiniklubin viineistä tähän herkkuun. Wentellä on ollut jo jonkun aikaa meneillään Small Lot Artist -sarja jossa uusien viinien etikettikuvassa on maalaus. Niin tälläkin kerralla. Vain viiniklubilaisille julkaistu viini, Small Lot Artist Series Serenity sai etikkeettinsä kauniin kuvan viinitilalta ja sekä maalaus, että taiteilja olivat mukana tilaisuudessa. Saimme myös maistiaiset suoraan tynnyristä tulevaisuuden julkaisusta. Mieheni piti tästä viinistä kovasti, minun makuuni se ei ollut vielä tarpeeksi valmis. Klubilaisilla oli mahdollisuus varata tätä viiniä jo nyt itselleen. 

Taas kerran mukava päivä Wenten viinitilalla!