Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Vauvan kanssa liikenteessä - Testissä Skip Hopin hoitolaukku (+alennuskoodi)

Matkablogi Lifestyleblogi Perhematkat Viinilaakson viemää

Matkablogi ja lifestyle-blogi Kalifornian auringon alta. Elämää, matkakokemuksia, ruokaa ja viiniä ympäri maailmaa. Soolo- ja perhematkailua.

Vauvan kanssa liikenteessä - Testissä Skip Hopin hoitolaukku (+alennuskoodi)

Paula Gaston

Juttu on tehty yhteistyössä Mielikuvitusmaan kanssa. 

Nyt kun meillä on taas menossa mukana ihan pikkuinenkin neiti vähän isomman lisäksi, jouduin miettimään mukana kannettavan varustuksen ihan uusiksi. 5-vuotiaan kanssa olin jo ehtinyt hylätä lähes kaikki vauvatavarat, ja siirtyä takaisin tavalliseen käsilaukkuun josta löytyi lapselle enää lähinnä wet wipesit ja värikynät. Nyt tietenkin mukaan on otettava taas vaipat, vaihtovaatteet ja kaikki mitä vauvan kanssa kulkee mukana. Oli siis aika etsiä uusi hoitolaukku, ja ehtona oli, että laukku käy niin arkikäyttöön kuin matkoillekin.

SKIP HOPIN DUO SIGNATURE

Sain Mielikuvitusmaalta testattavaksi Skip Hopin Duo Signature -hoitolaukun. Olen ehtinyt käyttää sitä nyt muutaman viikon, ja sinä aikana se on tullut jo hyvinkin tutuksi. Laukku on tyylikäs ja tukevan oloinen. Siinä on yhteensä yhdeksän erillistä taskua, eli paikat kaikille tavaroille löytyi helposti. Laukun sivuissa olevat taskut sulkeutuvat magneetilla joten niihin sujahtaa yleensä ne äidin omat tavarat; kännykkä, avaimet, huulikiilto ja kaikki sellaiset mihin pitää päästä käsiksi nopeasti, sillä ne on helppo aukaista. Vetoketjutaskuun saa kaikki tärkeät paperit esimerkiksi lääkärikäynniltä, ja isossa sivutaskussa kulkee mukana myös laukun mukana tullut vaipanvaihtoalusta, joka on ainakin meille tärkeä kapistus. Täällä kun välimatkat ovat pitkiä ja muutenkin reissataan paljon, on kätevää olla mukana oma alusta ettei tarvi miettiä mihin lapsen voi laskea vaipanvaihdon ajaksi. 

hoitolaukku.jpg

Laukku on meillä yleensä kiinnitettynä lastenvaunuihin, joten yksi ehdoton vaatimus laukulle oli kiinnityshihnat, joilla sen saa kätevästi roikkumaan rattaiden aisaan. Muuna aikana kannan laukkua olkapäälläni, eli hyvä olkahihna on tarpeen. Tässä laukussa on hihnassa pehmuste, mikä on tosi hyvä juttu, ja hihnan voi irrottaa mikäli haluaa käyttää vain kantokahvoja. Laukku on aavistuksen verran pienempi kuin edellinen hoitolaukkuni joten tämä sopii niille, jotka kammoavat ihan jättikokoisia laukkuja. Värivaihtoehtoja tälle laukulle oli kolme, joista omani on "chevron". Muita vaihtoehtoja ovat musta ja "hearts", eli hauska sydänkuvioinen laukku.

Yksi asia josta todella tykkään on kaikenlaiset pienet soljet ja nippelit joista voi laittaa roikkumaan tavaraa. Tässä laukussa niitä on, ja tällä hetkellä laukussa roikkuu "matkakokoinen" desinfiointiaine sekä heijastin, mutta usein mukaan lähtee myös pieni, roikkuva aurinkorasvapullo, ollaanhan sentään Kaliforniassa. Myös vesipullo kulkee aina mukana, ja se sujahtaa hyvin laukun päädyssä olevaan tuttipullotaskuun. Tällä hetkellä meillä ei vielä kanneta tuttipulloa mukana. 

Ainoina kehitysideoina ehkä voisin mainita, että olisin toivonut että laukussa on erillinen kännykkätasku, josta puhelin on helppo löytää kiiressäkin, ja että sen kiinnikehihnat olisivat aavistuksen verran pidemmät. Hihnat menevät kyllä vaunujen aisan ympäri mutta vain juuri ja juuri, mutta se koskee toki omia vaunujani. Muiden vaunuissa aisa voi tietenkin olla vähän kapeampi. Muuten laukku on täyttänyt kaikki odotukset ja tykkään siitä todella. Laukku ei itse asiassa edes näytä hoitolaukulle vaan voisin pitää sitä mukanani ihan muutenkin.

Koulumatkalla

Koulumatkalla

MIELIKUVITUSMAAN ALENNUSKOODISI

Mikäli innostuit tästä laukusta, Mielikuvitusmaa antaa nyt kuun loppuun (31.10.2017) saakka siitä 20% alennusta koodilla BLOGI17. Alennuksen saat myös kaikista normaalihintaisista Skip Hopin, Hapen, HABA:n, Anne&Mikaelin, Zoocchinin, 3sproutsin, WSOY:n, Tammen, Oppi&Ilon sekä PlanToysin tuotteista. Tilaukset käsitellään yleensä jo saman tai seuraavan päivän aikana, eli toimitus tuotteille on varsin nopeaa. 

Ulkosuomalaisille vielä erikseen mainittakoon, että tilauksia voi kysellä myös ulkomaille toimitettavaksi, ja valikoimista löytyy myös monia kotimaisia tuotteita. Jos mieleen tulee vielä jotain kotimaista tuotetta jota valikoimiin toivottaisiin, siitä voi vinkata vaikka kommenttiosiossa.