Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Uuteen vuoteen uusin suunnitelmin (Voita liput Matkamessuille!)

Matkablogi Lifestyleblogi Perhematkat Viinilaakson viemää

Matkablogi ja lifestyle-blogi Kalifornian auringon alta. Elämää, matkakokemuksia, ruokaa ja viiniä ympäri maailmaa. Soolo- ja perhematkailua.

Uuteen vuoteen uusin suunnitelmin (Voita liput Matkamessuille!)

Paula Gaston

Vuosi 2017 on nyt taputeltu plakkariin ja saamme kääntää sivua uuteen vuoteen. Uudenlaiset seikkailut odottavat. Kaikenlaisia matkasuunnitelmia onkin jo tehty, ja odotan innolla, että pääsemme niitä toteuttamaan. Uuden vuoden kunniaksi laitetaan myös pystyyn pieni arvonta niille, jotka ovat menossa vuoden 2018 Matkamessuille.

leah_travel.jpg

Me palasimme juuri road tripiltä Etelä-Kaliforniasta. Vietimme siellä joulua perheen kanssa, ja samalla ehdimme vierailla myös kuuluisassa Mission Inn Riverside Hotel & Spa hotellissa, McDonald's museossa, tanskalaiskaupunki Solvangissa sekä Michael Jacksonin Neverlandin luona. Niistä tulossa juttua blogiin myöhemmin. Uusi perheenjäsenemmekin on nyt siis tehnyt ensimmäisen matkansa, eli reissuilla mukana 5-vuotiaan lisäksi siis nyt myös vauva. 

Tulevia suunnitelmia vuodelle 2018:

SPRING BREAK - HAVAIJILLE VAI ROAD TRIPILLE?

Nyt kun perheessämme on ensimmäistä vuotta myös koululainen, joudumme ajoittamaan reissuja yhä enemmän koulujen loma-aikoihin. Täällä ollaan kovin tarkkoja siitä, ettei koulusta tule turhia poissaoloja. Ja sehän tarkoittaa tietenkin myös kalliimpia matkalippuja. Siitä syystä kesän matkasuunnitelmat ovatkin jo pitkälle mietittynä, ja että saimme ostaa liput hyvissä ajoin. Mutta mietinnässä on ollut myös matka spring breakin, eli täkäläisen kevätloman aikaan. Ihan ensimmäisenä haaveilimme road tripistä Yellowstonen kansallispuistoon, mutta sitten meille selvisikin, ettei kaikki lumi ole puistosta vielä sulanut.

Erilaisista vaihtoehdoista päällimmäisiksi on noussut matka joko Havaijille tai road trip Arizonan kansallispuistoihin. Katselimme jo josko olisimme päässeet Havaijille lentopisteillä mutta lentoajat eivät oikein sopineet aikatauluihimme. Haaveissa olisi ehkäpä viikko Kauailla tai Honolulussa. Todennäköisempi reissuvaihtoehto on kuitenkin road trip Arizonaan. Ajaisimme Dead Valleyn kautta Las Vegasiin, siitä Grand Canyonille ja sitten etelämmäs kansallispuistoihin. Grand Canyonilla olemme käyneet vain pohjoisreunalla, joten olisi kiva nähdä se "kuuluisampikin puoli" kanjonista. 

maisema.jpg

KESÄN TUKIKOHTANA SUOMI

Kesäksi suuntaamme Suomeen. Kotimaassa meillä on monta kohdetta missä haluaisimme vielä vierailla, mutta heti juhannuksen jälkeen suuntaamme Ruotsi-Norja -akselille. Suunnitelmissa on ajaa Ruotsin läpi Norjan Lofooteille, ihmetellä siellä maisemia ja käydä vähän vaeltamassa. Sen jälkeen ajamme takaisin ja pysähdymme Ruotsissa ainakin Kukkolankoskella. Toivottavasti näemme myös sukulaisia Kemissä samalla reissulla.

Kesän aikana vakaana aikomuksena on myös vierailla Muumimaailmassa. Jostain syystä se on reissu toisensa jälkeen meiltä jäänyt. Turun ympäristö kiinnostaa meitä muutenkin, mutta mietimme myös, pitäisikö sittenkin hypätä laivaan ja mennä muutamaksi päiväksi Ahvenanmaalle. Tämä matka päättyy sitten osaltamme Helsinkiin jossa toivottavasti ehdimme seikkailla muutaman päivän. Samalla jätämme perheen isännän lentokentälle kotiin paluuta varten. Me naiset jäämme sitten vielä Suomeen syksyyn saakka. Ehkäpä siinä ehtisi tehdä pikku mutkan Pietarissa, Virossa tai vaikka testata edullisia lentoja Puolaan? Vai olisko muita hyviä ideoita?

horsma.jpg

KIITOSPÄIVÄ LOS ANGELESISSA

Vuonna 2018 aiomme vakaasti viettää joulua joko kotona, tai vaihtoehtoisesti lumisissa vuoristomaisemissa. Niinpä suuntaammekin sukuloimaan Los Angelesin seudulle tällä kertaa Kiitospäivän aikaan. Niillä matkoilla vierailemme aina jossakin uudessa paikassa tai esimerkiksi kansallispuistossa.

Jossakin vaiheessa vuotta suunnittelen myös ajavani Kalifornian pääkaupunkiin Sacramentoon käymään. Ja eihän sitä koskaan tiedä mitä muita matkoja tiellemme sattuu. Emme nimittäin yleensä suunnittele koko vuotta näin pitkälle valmiiksi. Matka jonnekin kaukomaille on siis hyvinkin mahdollinen, nämä kolme suunnitelmaa ovat siis ne joiden ympärille vuotta aletaan rakentamaan. 

VOITA LIPPU MATKAMESSUILLE

Uusi blogivuosi alkaa rattoisasti pienellä arvonnalla. Jättämällä kommentin tähän postaukseen, voit voittaa lipun Matkamessuille 2018 Helsingin messukeskukseen. Lippu on kertakäyttöinen, ja oikeuttaa sisäänpääsyyn 19.01.2018 - 21.01.2018 välisenä aikana. Arvottavia lippuja on kaksi, joten mahdollisuuden voittoon voi tuplata käymällä kommentoimassa Viinilaakson viemää -blogin Facebook -sivulla olevaa arvontaa. Muistathan jättää sähköpostiosoitteesi joko kommenttiin tai kirjautumalla sisään. Arvonta suoritetaan 10.1.2018 ja otan voittajiin yhteyttä henkilökohtaisesti. Onnea arvontaan!

Kilpailu on nyt sulkeutunut ja arvonta on suoritettu. Blogiin jätetyistä kommenteista onni suosi tällä kertaa Marttaa ja Facebookista Merjaa. Molempiin on otettu yhteyttä myös henkilökohtaisesti. Onnittelut!

Hyvää Uutta Vuotta 2018!