Viinilaakson viemää

Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

           

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Ulkosuomalaisen vappu (+HUHTIKUUN ARVONTA!)

Matkablogi Lifestyle-blogi Viinilaakson viemää

Matkablogi ja lifestyle-blogi Kalifornian auringon alta. Elämää, matkakokemuksia, ruokaa ja viiniä ympäri maailmaa. Soolo- ja perhematkailua.

Ulkosuomalaisen vappu (+HUHTIKUUN ARVONTA!)

Paula Gaston

Tänään on suomalaisten ystävien some-profiilit täyttyneet vappuisista kuvista. Itselläni on jostakin syystä vappu jäänyt täysin taka-alalle täällä ulkomailla asuessa vaikka aina Suomessa ollessa vappua kyllä kovasti vietettiin. Eilen oikein mietin, että pitäisiköhän tämä perinne ottaa käyttöön kotona, kun lapset kuitenkin varmaan tykkäisivät ilmapalloista, tippaleivistä ja munkeista. Ehkä jopa simastakin. No, ehkä ensi vuonna sitten kokeilemme miltä kalifornialainen vappu tuntuu.  

ilmapallo.jpg

Olen viettänyt vappua täällä tasan yhden kerran kun ystäväni kutsui meidän kevätpäivän viettoon kotiinsa. Muitakin kutsuja on kyllä tullut, mutta jostain syystä en ole joko päässyt paikalle tai muuten vain innostunut lähtemään. Yleensä joukko suomalaisia on kerääntynyt johonkin puistoon piknikin ja kuoharin kera nauttimaan auringosta. Arkipäivänä on kuitenkin varsin hankalaa lähteä toiseen kaupunkiin, varsinkin silloin kun on työelämässä, sillä ruuhkat joka suuntaan ovat suoraan sanottuna karseat. Täkäläinen vappu on syksyllä vietettävä Labor Day jota kyllä juhlistetaan varsin erilailla kuin meidän värikästä ja räiskyvää juhlaa. 

Ehkäpä ensi Suomen reissulta tuon sitten sen valkolakin tänne ja elvytän tämän perinteen! Tänään aion suunnata ajatukset jo tulevaan Suomen kesään. Kesän tulon ja aurinkoisten päivien kunniaksi, blogissa arvotaan meikkisetti joka sopii vaikka matkalle mukaan. Meikkipussin lisäksi settiin kuuluu M.A.C Fake lashes matkaripsari, Caked huulipuna, Balm Springs poskipuna ja The Balm Voyage luomiväri.

meikkeja.jpg
meikit.jpg

Kerro kommenteissa mikä on ikimuistoisin vappumuistosi tai -matkasi niin olet mukana arvonnassa. Arvonta suoritetaan 13.5.2018 ja voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Muistathan kommentoidessasi kirjautua sisään sähköpostiosoitteellasi (jolloin se näkyy vain minulle) tai jättää osoitteesi kommenttiin, että saan voittajaan yhteyden. 

Onnea arvontaan ja hyvää vappua!