Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Terveisiä tien päältä huitsin Nevadasta

Matkablogi Lifestyleblogi Perhematkat Viinilaakson viemää

Matkablogi ja lifestyle-blogi Kalifornian auringon alta. Elämää, matkakokemuksia, ruokaa ja viiniä ympäri maailmaa. Soolo- ja perhematkailua.

Terveisiä tien päältä huitsin Nevadasta

Paula Gaston

Täällä ollaan, matkalla kohti tuntematonta, ja osin jo tuttujakin maisemia. Starttasimme kotoa San Franciscon Bay Arealta kohti Nevadaa perjantaina, ja tuntui helpottavalta päästä tuulettamaan sekä aivoja että keuhkoja sieltä maastopalojen savuista. Tilanne on ollut viime päivinä vain pahenemaan päinp, ja me kaipasimme jo sinistä taivasta ja rapsakkaa aamuista syysilmaa. Perjantaina koko coyntyn koulut olivat suljettuna, joten pääsimme matkaan hyvissä ajoin. Se oli hyvä, sillä illalla joukkopako Bay Arean savusta alkoi, ja liikenneruuhkat olivat tietenkin sen mukaiset. Ja savua riittikin ihan koko Keskuslaakson mitalla. Sinistä taivasta alkoi näkyä vasta kun suuntasimme itään

Savua riitti koko Keskuslaakson pituudelta

Savua riitti koko Keskuslaakson pituudelta

Vihdoin sinistä…

Vihdoin sinistä…

Lopullinen päämäärämme road tripillä on Utahissa, jossa vietämme Kiitospäivää perheen luona. Toistaiseksi olemme ehtineet yöpyä Mojaven kaupungissa Kalifornian puolella ja vierailla Manzanarin keskitysleirillä ja ajaa Kuolemanlaakson läpi, jonka jälkeen ylitimme Nevadan osavaltion rajan. Ajomatka sieltä seuraavaan kohteeseemme, Las Vegasiin, oli vajaa pari tuntia. Olemme Vegasissa kaksi yötä mikä tuo tervetulleen tauon ajamiseen ja autossa istumiseen, varsinkin lapsille.

Kuolemanlaakso on merenpinnan alapuolella

Kuolemanlaakso on merenpinnan alapuolella

Hotellimme pariksi yöksi

Hotellimme pariksi yöksi

Matka on mennyt jouhevasti mutta täytyy sanoa, että Las Vegasin tupakansavuiset kasinot tuntuvat Bay Arean savun jälkeen todella pahalta, vaikka normaalisti en niihin kovin reagoikaan. Kaipaamme ulkoilmaan. Onneksi loppumatkalla ohjelmassa onkin kovasti ulkoilua ja mielenkiintoista näkemistä. Kaikista paikoista kerron sitten lisää vielä myöhemmin. Mutta nyt, ulos aurinkoon ja aamiaisen metsästykseen.

Reissuamme pystyy seuraamaan reaaliajassa Instagramissa @paulagaston jonne päivittyvät ainakin instastoriet, ja blogin Facebook -sivulla.