Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Suunnitelmissa Kalifornian road trip (+Arvonta)

Matkablogi Lifestyleblogi Perhematkat Viinilaakson viemää

Matkablogi ja lifestyle-blogi Kalifornian auringon alta. Elämää, matkakokemuksia, ruokaa ja viiniä ympäri maailmaa. Soolo- ja perhematkailua.

Suunnitelmissa Kalifornian road trip (+Arvonta)

Paula Gaston

Parin viikon kuluttua lähdemme tien päälle kohti Etelä-Kaliforniaa. Matkan reitti alkaa pikkuhiljaa hahmottua, ja odotan jo innolla, että pääsemme reissuun. Road tripin päätapahtuma on sukulaisten häät äitienpäivän viikonloppuna, josta koko tämä kiertomatkan idea lähti liikkeelle. Täytyy sanoa, että matkan suunnittelu on jo puolet reissun hauskuudesta!

Kalifornia road trip

Ajelemme siis aluksi sukulaisille Los Angelesin seudulle yökuntiin. Seuraavana päivänä suuntaamme päiväksi Disneylandiin. Jippii! Olen käynyt siellä viisi vuotta sitten yhden ainoan kerran ja hyvin skeptisin ennakko-odotuksin. Paikka kuitenkin ylitti kaikki odotukseni ja lähden innoissani sinne uudelleen. Onkin jo korkea aika 4-vuotiaan tyttäremme päästä kokemaan tämäkin huvi. Monet amerikkalaisperheethän käyvät siellä useasti vuodessa kun kerran tässä "lähellä" asutaan. Toinen syy siellä käyntiin, ja road trippiin, lienee uutisemme perheenlisäyksestä. Odotamme tyttärellemme siis pikkusiskoa syntyväksi kesän lopulla, eli Disneyland on varmasti helpompi toteuttaa nyt kuin sitten joskus vauvan kanssa. 

Disneylandin päivän jälkeen ajelemme noin vajaan tunnin verran taas eteläänpäin, Temeculan viinialueelle. Siellä vietämme kaksi yötä osallistuen ensin häiden "rehearsal dinneriin" ja sitten seuraavana päivänä itse häihin. Toivottavasti ehdimme vähän katsastaa itse aluettakin samalla. Rehearsal dinnerille osallistuvat kaikki itse hääseremoniassa mukana olevat, ja ennen illallista käydään harjoituksena läpi seuraavan päivän juhla. Meidän neitimme on saanut kunnian toimia kukkaistyttönä, joten olemme luonnollisesti mukana jo tuona iltana. 

Sen jälkeen alkaakin varsinainen kansallispuistokierros. Ajamme ensin San Diegoon, jossa mieheni hyppää lentokoneeseen ehtiäkseen konferenssiin San Franciscoon, ja vastavuoroisesti sitten noudamme ystäväni lentokentältä. Vietämme pari päivää San Diegossa, josta lähdemme ajelemaan pikkuhiljaa ylöspäin kohti kotia. Tarkoituksena on ainakin käydä Cabrillo National Monument, Joshua Tree Park, Mojave National Preserve, Chezar E. Chavez National Monument, Sequoia National Park ja Kings Canyon. Listalla on monta muutakin paikkaa jotka haluamme samalla katsastaa, joten eiköhän siinä jo olekin tekemistä ja ajamista! Katsotaan loppuuko aika kesken vai pääsemmekö todellakin kaikkiin näihin paikkoihin. Ja nyt ei kun suunnittelemaan ja varailemaan hotelleja.

Tässä Kalifornian reissuinnostuksessa päätin arpoa teidän lukijoiden kesken Mara-Mi:n matkapäiväkirjan tai muistikirjan, kumpana vaan sitä haluaa käyttää. Jätä kommenttikenttään viesti siitä, millaista matkaa olet itse seuraavaksi suunnittelemassa ja olet mukana arvonnassa. Muista jättää myös yhteystietosi. Voit jättää tiedot kirjautumisvaiheessa tai suoraan kommenttikenttään. Otan voittajaan sitten henkilökohtaisesti yhteyttä sähköpostilla.

Arvonta suoritetaan 11.5.2017.