Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Paluu Havaijin Big Islandille

Matkablogi Lifestyleblogi Perhematkat Viinilaakson viemää

Matkablogi ja lifestyle-blogi Kalifornian auringon alta. Elämää, matkakokemuksia, ruokaa ja viiniä ympäri maailmaa. Soolo- ja perhematkailua.

Paluu Havaijin Big Islandille

Paula Gaston

Taas startattiin uuteen seikkailuun kun kurvattiin lauantaiaamuna San Jose Minetan lentokentälle jo ennen kello viittä. Työviikon jälkeen olimme aika väsyneitä mutta niin vaan laukut ja lapsi saatiin autoon, ja olimme kentällä hyvissä ajoin. Siitä se Havaijin loma sitten sai alkunsa. 

Lensimme American Airlinesillä ensin Los Angelesin kentälle ja siitä sitten Kailua-Konaan, Big Islandille. AA ei ole yleensä minulle se ensimmäinen vaihtoehto lentoyhtiötä valitessa, mutta nyt maksoimme lennot pisteillä, joten ei ollut muuta vaihtoehtoa. Samasta syystä jouduimme tekemään koukkauksen enkelien kaupunkiin, Los Angelesiin.

LAX on mielestäni aika sekava lentokenttä. Tällä kertaa tuntui, että se oli erityisen sekava. Sisämaan lentomme lähtikin yllättäen kansainvälisestä terminaalista, joten meillä oli vajaa tunti aikaa vaihtaa terminaalia. Pitkä miinus annettakoon huonoista opastekylteistä tällä lentokentällä. Pääsimme sentään bussilla terminaali 4:ään (missään ei lukenut "Kansainvälinen terminaali") ja siellä aikamme pyörittyämme ympyrää, joku opasti meidät oikeaan suuntaan. Kun löysimme itse terminaaliin, emme löytäneet opastetaulua joka kertoisi miltä portilta mikäkin lento lähtee. Taas jouduimme kysymään apua. Ajettelimme ensin, että niitä tauluja ei vaan yksinkertaisesti ole, mutta tulimme huomaamaan että taulu oli kyllä olemassa... katossa. Tuleeko ensimmäisenä mieleen katsella ylös kattoa kohti kun etsit tiedotteita? Pääsimme portille juuri kun kun boarding alkoi ja pääsimme sentään oikeaan koneeseen. Hetki sitäkin epäiltiin sillä portillamme luki Hong Kong. Erikoista.

Lento lähti mekaanisen vian vuoksi 40 minuuttia myöhässä mutta pääsimme kuitenkin perille, ja olimme iloisesti yllättyneitä että itse kone ei näyttänyt olevan ihan vanhimmasta päästä. Jokaisella oli omat monitorit elokuvien katselua varten ja palvelu pelasi. Kotimatkalla saamme onneksi lentää suoraan kotikentälle San Joseen. 

Havaijilla on kolmen tunnin aikaero Kaliforniaan, ja kolmentoista Suomeen. Olimme hotellin rannalla paikallista aikaa jo kello 15.30. ja sitä ennen söimme lounasta hotellin ravintolassa odotellen että saisimme huoneen. Ne ensimmäiset Mai Taitkin taidettiin siinä maistella. Lämpöä oli +26C eli ihan mukavasti. Sitten vaan uikkarit päälle ja hotellin uimarannalle vähän uimaan, nauttimaan auringosta ja suunnittelemaan ensimmäistä kokonaista lomapäivää.