Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Näin kerrytät Norwegian Rewardin lentopisteitä koko matkasi ajan (Sponsored video)

Matkablogi Lifestyleblogi Perhematkat Viinilaakson viemää

Matkablogi ja lifestyle-blogi Kalifornian auringon alta. Elämää, matkakokemuksia, ruokaa ja viiniä ympäri maailmaa. Soolo- ja perhematkailua.

Näin kerrytät Norwegian Rewardin lentopisteitä koko matkasi ajan (Sponsored video)

Paula Gaston

*Artikkeli on tehty kaupallisessa yhteistyössä Norwegian Rewardsin kanssa.

Olen nyt jo muutaman vuoden lentänyt uskollisesti Norwegianilla Kaliforniasta Suomeen käymään. Syyt ovat melko käytännön läheiset; raha ja helppous. Kerta toisensa jälkeen lennot ovat olleet täältä halvimmat, ja ne lähtevät pieneltä kentältä, joka on meitä lähellä. Lisäksi Suomen lennon voi valita Tukholman kautta, joka on helpompi kuin isot eurooppalaiset kentät, ja josta jatkan usein suoraan Suomen maakuntaan. Samalla lentoyhtiöllä lentämisellä on tietysti myös se etu, että voi samalla kerätä lentopisteitä, joita olen sitten käyttänyt maksaessani seuraavaa lentoa. Mutta vasta ihan vähän aikaa sitten heräsin siihen, että näitä pisteitähän voi kerryttää muutenkin kuin ostamalla lentoja. Oletko tiennyt tästä, vai olenko ainoa jolle tämä valkeni vasta viime aikoina?

Esimerkiksi hotellihuoneita varaamalla voi kerryttää CashPoint -pisteitä. Hotels.comin varauksista voi saada pointseja 5% varauksen loppusummasta. Nyt kun suunnittelemme uutta road tripiä, ja varasin meille hotellin viikonlopun kestävään hääjuhlaan jonne saimme kutsun, lisäsin vain henkilökohtaisen rewards numeroni hotellivaraukseen ennen sen vahvistamista. Huoneita voi varata pisteiden kera myös Rocketmilesin kautta, tai jos vierailet Lontoossa, yöpyminen BLOC Hotellissa kerryttää tiliäsi.

Viime kerralla palatessani Suomesta Kaliforniaan, meillä oli varsin pitkä vaihtoaika lentojen välillä Tukholmassa. Harkitsin todella käyntiä keskustassa ja lueskelinkin jo ohjeita junalipun ostoon automaatista. Enpä tuolloin tiennyt, että ArlandaExpresseninkin liput olisivat kerryttäneet CashPointseja. Sillähän olisin ollut Tukholman keskustassa 20:ssä minuutissa. Ehkäpä ensi kerralla lähdemme vähän seikkailemaan jos näin pitkä vaihto taas sattuu kohdalle. 

Jos Helsingistä lentäessä haluaa jättää auton lentokentälle, kannattaa muistaa, että myös FlyPark tarjoaa CashPoint pisteitä siellä olo ajasta. FlyPark tarjoaa bussikuljetuksen molempiin terminaaleihin ja takaisin, ja on avoinna käytännössä aina. Ja matkakohteen toisessa päässä voi sitten jatkaa pisteiten kerrytystä autonvuokrauksen yhteydessä. Kaikki nämä eri partnerit joiden kautta pisteitä tulee voi tarkistaa Norwegian Reward -sivulta.

Kaikista paras pisteiden kerryttäjä on kuitenkin Norwegianin oma Visa-kortti, joka on hyvin harvoja vuosimaksuttomia luottokortteja. Kortti kerryttää 1% kaikista ostoistasi, ja 5% Low Fare -lipuista kun lennät Norwegianilla jonnekin päin maailmaa. Olen kauan jo miettinyt tämän kortin hankkimista, sillä sen tarjoamat edut kuulostavat varsin hyville verrattuna kortteihin joita minulla tällä hetkellä on. Kortilla saa muun muassa matkavakuutuksen ja ilmaiset käteisnostot ulkomailla. Nyt kun en kuitenkaan asu kokonaan Suomessa, en ole varma olenko kelpoinen korttia saamaan. Ainakaan toistaiseksi siitä ei ole tarjolla Yhdysvalloissa asuville, mutta jos saan kyseisen kortin käsiini joskus, kerron varmasti sen käytöstä tarkemmin.