Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Maastopaloja ja ylibuukkauksia - Matkasuunnitelma joka ei mennyt kuin Strömsössä

Matkablogi Lifestyleblogi Perhematkat Viinilaakson viemää

Matkablogi ja lifestyle-blogi Kalifornian auringon alta. Elämää, matkakokemuksia, ruokaa ja viiniä ympäri maailmaa. Soolo- ja perhematkailua.

Maastopaloja ja ylibuukkauksia - Matkasuunnitelma joka ei mennyt kuin Strömsössä

Paula Gaston

Tänä jouluna meillä piti taas pitkästä aikaa olla aikaa joulureissuun. Kuten viime joulunakin, tarkoitus on ajaa Etelä-Kaliforniaan mieheni perheen luo. Suunnitelmissa oli viettää yhteistä joulua perheen kesken, mutta tällä kertaa suuntaisimme siitä jonnekin lomailemaan. Suunnitelma toisensa jälkeen on kuitenkin kariutunut. Saa nähdä siis, päästäänkö tänä vuonna omaa kotia kauemmaksi. 

MOOTTORITIE ON KUUMA

Moottoritie on kirjaimellisesti kuuma tänä vuonna. Maastopalot roihuavat siellä sun täällä, ja kaksi niistä on ihan reittimme varrella. Tuli on hypännyt tien toiselta puolelta toiselle, ja jatkaa roihuamistaan nyt molemmilla puolilla teitä. Toivottavasti tiet pysyvät kuitenkin auki tai muuten matkamme tyssää siihen. 

Tämä kuva on joltakin aiemmalta Los Angelesin reissulta

Tämä kuva on joltakin aiemmalta Los Angelesin reissulta

RISTEILYLLE MEKSIKOON - EI VAUVOJA, KIITOS!

Joulun välipäiville sain hienon idean! Hyppäisimme risteilijän kyytiin Long Beachiltä ja kävisimme Meksikossa. Menomatkalla laiva pysähtyy myös Los Angelesin edustalla olevalla Catalinan saarella jossa en ole koskaan käynyt. Risteily kuulosti hauskalle, sillä laivoilla on aina helppo kulkea myös lastenrattaiden kanssa, ja lapset on muutenkin huomioitu hyvin. Mutta kun aloin lukemaan sitä pikku printtiä lippujen ostovaiheessa, kävi ilmi ettei laivaan otetakkaan alle kuusi kuukautta vanhoja vauvoja. Syy ei minulle koskaan selvinnyt, mutta siinä meni sitten sekin suunnitelma!

cruise.jpg

KANSALLISPUISTOT TULEN SAARTAMANA

Seuraavaksi innostuin kansallispuistoista, olenhan intohimoinen kansallispuistoissa kävijä. Kaksi puistoa Kalifornian rannikolla on vielä näkemättä koska harvemmin olemme niiden suunnalla. Nyt olisi ollut mahdollisuus käväistä Santa Monican vuoristossa ja Channel Islandsilla, mutta mikäpäs muukaan kuin metsäpalo vesitti tämänkin idean. Majapaikaksi olin kaavaillut tiipii -tyylistä telttailua Santa Paulassa leirintäalueella. "Thomas fire" on riehunut juurikin Santa Paulassa, sekä Venturan ja Santa Barbaran alueella jo toista viikkoa. Mahtaako kyseistä leirintäaluetta enää olla olemassakaan? Ainakin palokartan mukaan huonolta näyttää.

palo.jpg

LOPPUUNMYYTY MADONNA INN

Toinen kuningasidoistani oli yöpyminen Madonna Inn -hotellissa. Hotelli on kuuluisa sen erikoisista huoneistaan joissa jokaisessa on erilainen teema. Myös ravintolat ovat varsin mielenkiintoisesti sisustettuja. Olen pari kertaa pysähtynyt Madonna Innissä ihan vaan vessatauolla, ja jopa sen vessat ovat kuuluisia. Miesten vessan urinaali on tehty kiven näköisestä laatasta, ja on kuin vuori. Kun vessa huuhdellaan, siinä kulkee vesiputous. Miesten vessassa voikin välillä törmätä innokkaisiin naisturisteihin jotka haluavat valokuvan tuosta tunnetusta urinaalista. 

Olen usein miettinyt, että olisi hauska yöpyä Madonna Innissä, ja nyt siihen sitte tuli mahdollisuus. Se olisi samalla mukavasti katkaissut pitkän automatkan vauvan kanssa. Mutta mutta... kukapa olisi arvannut, että tämä hotelli vähän niin kuin keskellä ei mitään olisi jouluviikollakin loppuunmyyty!

Madonna Inn on San Luis Obispossa

Madonna Inn on San Luis Obispossa

Se mihin lopulta päädymme, on vielä täysi arvoitus. Lähtöaamuna on vielä tarkistettava, että kaikki tiet ovat auki, ja pääsemme ajamaan sukulaisille saakka. Samalla seurailen myös ilmanlaatua alueella. Voitteko uskoa, että Piilaaksossa siihenkin tarkoitukseen löytyy oma puhelinsovellus?! Itse lomasuunnitelma on vielä täysin levällään. Aina ei mene hyvätkään suunnitelmat ihan putkeen!

Onko sinulla ollut matkasuunnitelmia jotka ovat menneet mönkään?