Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Blogi siirtyy uuteen aikaan - Viinilaaksoa kahdella kielellä

Matkablogi Lifestyleblogi Perhematkat Viinilaakson viemää

Matkablogi ja lifestyle-blogi Kalifornian auringon alta. Elämää, matkakokemuksia, ruokaa ja viiniä ympäri maailmaa. Soolo- ja perhematkailua.

Blogi siirtyy uuteen aikaan - Viinilaaksoa kahdella kielellä

Paula Gaston

Kuten tiedossa on, en ole muutamaan vuoteen asunut Suomessa. Monet työkaverit, ystävät ja tutut täällä ja muualla päin maailmaa, ovat kyselleet kovasti blogistani ja toivoneet, että voisivat myös lukea seikkailuistani. Niinpä yhtenä päivänä päätin, että nyt on aika alkaa kirjoittamaan myös englanniksi. 

Valmisteluja on tehty jo jonkin aikaa sillä en halunnut aloittaa ihan tyhjällä blogipohjalla. Joku en ehkä huomannutkin jo blogin uuden ilmeen, ja navigointipalkista löytyvän kakkoskielen. Blogilla on myös uusi aloitussivu teemaan sopien. Viinilaakson viemää kääntyi mukavasti englanniksi, joten joissakin yhteyksissä tälläkin puolella saattaa näkyä englanninkielinen nimi Gone with the Wine. Vielä muutamia "viilauksia" tehdään, mutta tänä viikonloppuna on kilistetty blogin uudelle valtaukselle.

Kirjoittaminen kahdella kielellä tietenkin vaatii vähän enemmän, mutta uskon, että se myös antaa enemmän. Toivon, että uudet lukijat löytävät blogiini, ja ensimmäinen yhteistyökuviokin paikallisesti on jo kehitteillä. Kuten aiemminkin, blogi keskittyy pääasiassa matkailuun, mutta mukana on vahvasti elämää Kaliforniassa ja herkuttelua hyvän viinin kera. 

Loppuvuoden suunnitelmissa on ainakin pienempiä reissuja Kaliforniassa; rannikolle ja viinilaaksoihin, pidennetty viikonloppumatka Yhdysvaltojen sisällä ja muutama viikko Japanissa. Yllätysreissujakin saattaa mahtua joukkoon joten odotan innolla mitä tuleman pitää. 

Viinilaakson viemää löytyy Facebookin, Instagramin ja Twitterin lisäksi nyt myös Snapchatistä nimellä paulagaston. Käykäähän kurkkaamassa.

Ei muuta kuin kippis, ja uusia seikkaluja odottamaan!