Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Kesä ja Köpis

Matkablogi Lifestyleblogi Perhematkat Viinilaakson viemää

Matkablogi ja lifestyle-blogi Kalifornian auringon alta. Elämää, matkakokemuksia, ruokaa ja viiniä ympäri maailmaa. Soolo- ja perhematkailua.

Kesä ja Köpis

Paula Gaston

Huh hei… vihdoin on lennot tälle kesälle Suomeen varattuna. Finnair oli muistanut tänä vuonna hinnoitella itsensä ulos aika monen perheen kesälomabudjetista, joten tällä kertaa menopeliksi valikoitui SAS. Ihan ensimmäistä kertaa itse asiassa. Tänä vuonna lennot näyttivät täältä suunnasta Eurooppaan olevan reippaasti kalliimpia kuin viime vuonna, Finnair niistä reilusti kalleimpana. Olkoonkin, että lento olisi tietysti suora, mutta kipuraja tuli vastaan. Lento oli kyllä miellyttävä, viime vuonna nimittäin valitsimme kyseisen lennon, että siinä mielessä vähän harmi. Ja kyllä sitä on tuntunut harmittelevan koko Piilaakson suomalainen yhteisö.

09216D43-3592-4D14-A488-F9876A979D10.JPG

No nyt kun kerran lennetään Scandinavian Airlinesillä on meillä vaihto Kööpenhaminassa. Ihan hetken mielijohteesta, päätimme ottaa parin päivän pienen irtioton menomatkalla, ja tutustua Kööpenhaminaan ennen Suomeen menoa. Yllättäen tajusinkin, että en oikeastaan tiedä Kööpenhaminasta paljoa mitään, joten siltäkin osin on hauska viettää siellä pari päivää. Niin että nyt niitä vinkkejä kehiin, mitä pitäisi nähdä? Mitä ruokia kokeilla? Missä käydä? Mitä ylipäätänsä ehtii parissa päivässä edes näkemään? Toivottavasti jet lag ei ota meistä valtaa niin että näemme edes jotakin, ja voimme oikeasti sanoa käyneemme Tanskassa.

Olemme Kööpenhaminassa siis vain pari päivää, ja jatkamme siitä sitten Suomeen juuri ennen juhannusta. Siellä sitten vierähtääkin jälleen koko kesä. Jostain syystä tänä vuonna emme ole tehneet kesälle vielä mitään suunnitelmia. Ehkä onkin parempi niin, sillä meidän perheen suunnitelmat eivät näytä koskaan ihan menevän niin kuin pitäisi. Viime kesänä tarkoitus oli ajaa Norjaan Lofooteille mutta päädyimmekin Venäjälle, hups! Ja ensi kuussa meidän piti olla Meksikossa mutta ollaankin Arizonassa. Ihan pieniä muutoksia… ha ha!

C2ED9A81-BF57-4044-9107-4AA45F8A3B87.JPG

Ja kyllä tässä jo onkin ollut kesää ikävä. Talvi täällä Kaliforniassa on ollut tänä vuonna erityisen sateinen, ja kylmäkin, joten ajatukset ovat olleet jo kauan kesässä. Flunssapöpöt jyllää ja kävivät myös meillä kierroksen. Ihanaa kun aurinko on vihdoin ottanut vallan ja kevätkukat ovat puhjenneet kukkaan. Ajatukset alkaa väkisinkin kääntymään kesää kohti. Sitä ennen kuitenkin pyörähdän Napa Valleyssä maistelemassa viinejä, ja teemme road tripin Utahiin ja Arizonaan. Mutta haaveissa on jo se Köpis…