Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Kaikille äideille

Matkablogi Lifestyleblogi Perhematkat Viinilaakson viemää

Matkablogi ja lifestyle-blogi Kalifornian auringon alta. Elämää, matkakokemuksia, ruokaa ja viiniä ympäri maailmaa. Soolo- ja perhematkailua.

Kaikille äideille

Paula Gaston

Kun olin 5-vuotias voitin Anttilan arvonnasta matkan etelään. En tietenkään voinut matkalle lähteä koska olin vasta lapsi, joten äitini kävi matkalla luvaten, että kun olen vanhempi niin hän ostaa minulle ulkomaan matkan. Kun olin 14-vuotias äitini osti sitten meille molemmille matkat Turkin Marmarikseen. Siitä alkoi jatkuva kaipuu nähdä maailmaa ja mennä. Ja meninhän minä. Usein vieläpä äidin kanssa. 

Tänä vuonna sain vähän kestävämpiä äitienpäiväkukkia.

Tänä vuonna sain vähän kestävämpiä äitienpäiväkukkia.

Äidin kanssa yhdessä käytiin monet matkat. Marmariksen jälkeen kävimme ainakin Kanarialla saarilla ja Kreikassa muutamaan otteeseen. Sen jälkeen palasimme taas takaisin Turkkiin, tällä kertaa Alanyaan. Niitä matkoja on usein muisteltu. Ihan ensimmäisiä ulkomaan matkoja itselleni lienevät lapsuuden joka kesäiset Ruotsin ja Norjan reissut jonne huristeltiin milloin perheen Ladalla ja milloin vuokratulla asunto-autolla. Yksi hauskimpia muistoja noilta ajoilta lienee se kun äiti peruutti Ladan Norjassa teltan viereen niin että roiskeläppäkin jäi jonnekin sinne katajikkoon. Ne äidit!

Aikuisena on tullut matkusteltua enemmän ystävien kanssa, ja nyt tietysti oma perhe mukana. Äiti on kuitenkin käynyt täällä Kaliforniassa useampaan otteeseen. Ensin hän matkusti muun perheen kanssa tänne Kaliforniaan hääjuhlaamme jonka jälkeen reissasimme ympäri Kaliforniaa kahden viikon ajan. Ulkosuomalaisena koen joskus surua siitä, että en pääse esimerkiksi Äitienpäivänä oman äitini luokse. Onneksi Äitienpäivää vietetään nyt myös omalla kohdalla kahden pikkuneidin johdolla. Tänä vuonna ohjelmassa oli oikein koulun järjestämä tilaisuus "Muffins with Moms" jossa esikoululaiset esiintyivät. 

aitienpaiva_kutsu.jpg

Omalta kohdaltani olen jatkanut oman äitini perinnettä näyttää lapsilleni maailmaa. Reissuja on 5-vuotiaan kanssa tehty jo monessa maassa, ja vauvakin pääsee pian ensimmäiselle ulkomaan matkalleen. Odottelemme sitä jo innolla, ja näillä näkymiin plakkariin tuleekin heti useampi maa kerralla. Siispä kesää odotellessa. 

Aurinkoista Äitienpäivää kaikille ihanille äideille!