Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Vaaleanpunaisia terveisiä Hello Kitty Cafesta

Matkablogi Lifestyleblogi Perhematkat Viinilaakson viemää

Matkablogi ja lifestyle-blogi Kalifornian auringon alta. Elämää, matkakokemuksia, ruokaa ja viiniä ympäri maailmaa. Soolo- ja perhematkailua.

Vaaleanpunaisia terveisiä Hello Kitty Cafesta

Paula Gaston

Kuten viimeksi kerroin, viikonloppuna mieheni jumittui myrskytuulten takia Lontooseen eikä päässyt lentämään työmatkalta kotiin. Mitäpäs sitä silloin muutakaan kuin soittoa kaverille, ja suunnitelmaa kehiin. Tai no, eipä meillä sen ihmeellisempää suunnitelmaa ollut, kuin ajella San Josen kaupunkiin kurkkaamaan uutta Hello Kitty kahvilaa joka sinne on kesän aikana avattu. Eli sinne siis!

Kalifornian ensimmäinen pysyvä Hello Kitty -kahvila avattiin Etelä-Kaliforniaan, Irvineen nyt syyskuussa. Sitä ennen japanilainen yritys, Sanrio on avannut kaksi pienempää pop up -kahvilaa, joista toinen siis kesäkuussa San Joseen, ihan meidän lähelle, ja toinen Rancho Cucamongalle. Me tapaamme viettää yleensä joulua Rancho Cucamongalla miehen perheen luona, joten ehkäpä tänä jouluna piipahdamme myös Hello Kittyä katsomassa. Varsinainen pysyvä kahvila, Hello Kitty Grand Cafe, tarjoilee normaalien kahvilatuotteiden lisäksi erityisessä The Bow Roomissa kello viiden teetä, ja iltaisin se muuttuu cocktail baariksi. Tähän huoneeseen pääsee ainoastaan tekemällä varauksen.

 

Hello Kitty Mini Cafe jossa me kävimme oli kyllä kaikkea muuta kuin “grand”. Olimme hieman varautuneita sillä olin lukenut, että kahvilaan on ollut lauantaisin jopa kolmen ja puolen tunnin jono! Aika hullua! Päätimme, että on parempi mennä paikalle vasta iltapäivällä, ja silloinkin oli selvää, etä emme jäisi pitkiä aikoja jonottelemaan. Ajoimme cafen ohi ja totesimme, että jonoa ei ole lainkaan, joten sitten ei muuta kuin autoa parkkiin vaaleanpunaista unelmaa kohti. Yllätys oli melkoinen kun Hello Kitty Cafe ei oikeastaan ollutkaan mikään cafe, vaan todella pieni ja ahdas hole in the wall.

hello_kitty_ulkoa.jpg
hello_kitty_cafe.jpg

Sisään mahtui kerrallaan ehkä maksimissaan viisi ihmistä. Kaikki tuotteet oli otettava mukaan sillä kahvilassa ei ollut lainkaan pöytiä tai tuoleja. Meille selvisi pian, että cafessa myydyt oheistuotteet; t-paidat, pehmolelut ja mukit taisivat itse asiassa olla tärkeämpiä kuin ne varsinaiset kahvit ja leivokset. Jotkut olivat ostamassa tietynlaista Hello Kitty kahvikuppia mutta ne olivatkin jo loppuneet. Myyjä kertoi odotuslistalla olleen 50 ihmistä eivätkä he koskaan saaneet mukiaan. Pikku hiljaa aloin ymmärtää, että Hello Kittyllä taitaa olla melkoinen fanijoukko, ja tukku keräilijöitä kärkkyy kaikkia uusia Hello Kitty -tuotteita.

Me saimme tilauksemme tehtyä ja siirryimme ulos Santana Row Parkin pöytiin istumaan. Kahvi Hello Kittyn kuvalla ja ostamamme leivokset olivat kyllä söpöjä, mutta muuten ne eivät meitä vakuuttaneet. Mansikkapirtelökin maistui aika teolliselle. Hinnat olivat ehdottomasti saaneet jonkinlaisen Hello Kitty -lisän päälleen, mutta kerrankos sitä. Ja yhteen kertaan taitaa tämä visiitti osaltamme tosiaan jäädä, ellei sitten joku vieraistamme joskus halua ehdottomasti tänne käymään.

5 macaron leivosta $15, siis hello Hello Kitty!

5 macaron leivosta $15, siis hello Hello Kitty!

hello_kitty_tiski.jpg

Täytenee siis todeta, että Hello Kitty Mini Cafe ei meihin iskenyt vaan oli pienoinen pettymys. Japanin matkallamme kävimme Café de Miki with Hello Kitty nimisessä teemakahvilassa joka oli ihan viimeistä piirtoa myöten suunniteltu hienosti. Siellä käydessä voi oikeasti sanoa käyneensä Hello Kitty Cafessa. Japanissa osataan söpöily! Mutta kokemuksena tämäkin on ihan kiva, ja lasten kanssa varsinkin.

hello_kitty_leivokset.jpg
hello_kitty_paula.jpg
hello_kitty_sweet.jpg