Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Happy Halloween! Blogi uusiutuu!

Matkablogi Lifestyleblogi Perhematkat Viinilaakson viemää

Matkablogi ja lifestyle-blogi Kalifornian auringon alta. Elämää, matkakokemuksia, ruokaa ja viiniä ympäri maailmaa. Soolo- ja perhematkailua.

Happy Halloween! Blogi uusiutuu!

Paula Gaston

Blogissa on ollut viime viikon hiljaista. Aivan yhtäkkiä tuli vaan täydellinen stoppi enkä saanut mitään aikaiseksi. Blogitauko teki hyvää, ja vaikka en saanut mitään kirjoitettua, sain sentään uudistettua vähän blogin ulkonäköä. Olen tätä uudistusta olen jo pitkään kaavaillut, mutta sellaiselle ei vaan ole kertakaikkiaan ollut aikaa. Perheen, arjen ja matkojen lomassa saan juuri ja juuri pakerrettua ulos reissutarinat, joihin menee kuvineen kaikkineen yllättävän paljon aikaa.

Pääpiirteiltään blogipohja on pysynyt samanlaisena kuin ennenkin, mutta tyyliin, väreihin ja kuviin on tullut vähän hienosäätöä. Erityisen innoissani olen uudesta “sisällysluettelo” -sivusta, jossa kohteet löytää maittain suoraan maailmankartalta. Samanlainen kartta löytyy myös Amerikan osavaltioista, joista löytyy sitten jokaiselle osavaltiolle oma sivu matkatarinoineen. Lisäksi aihealueittain omilta sivuiltaan löytyvät jutut Amerikan kansallispuistoista, yleisesti matkustamisesta, lentoyhtiöistä ja ulkosuomalaisuudesta.

HALLOWEEN KUULUMISET

Eilen täällä Yhdysvalloissa vietettiin Halloweenia. Mekin kävimme Trick or Treat -kierroksella lähinaapurustossa, ja karkkia tuli siis ihan valtava määrä. Jotkut menevät Halloween -koristeluissakin ihan yli, ja yhden talon kohdalla ekaluokkalainen neitimme purskahti itkuun. Pihalla oli kaikenlaista hämähäkkiä, hautakumpua, luurankoa ja zombia. Kaikki liikkuvina ja puhuvina versioina tietenkin. Ikkunaan oli heijaistettuna tanssivia luurankoja ja pihan kruunasi vielä sakea savu. Isommille lapsille tämä varmasti oli tosi hauska paikka mutta pienemmille vähän liian pelottava.

1-vuotiaan kana-asu oli lainassa suomalaiselta ystävältä (kiitos!) ja oli varsinainen hitti. Monet kysyivät mistä moisia pukuja saa tai halusivat jopa ottaa kanasta kuvan. Ihan paras halloweenasu miesmuistiin!

1-vuotiaan kana-asu oli lainassa suomalaiselta ystävältä (kiitos!) ja oli varsinainen hitti. Monet kysyivät mistä moisia pukuja saa tai halusivat jopa ottaa kanasta kuvan. Ihan paras halloweenasu miesmuistiin!

Mutta nyt on noita ja kana -asut on nyt laitettu pussiin seuraavia käyttäjiä odottamaan, ja tänään olen alkanut keräilemään hämähäkinseittejä ja muita koristeita takaisin laatikkoon. Seuraavaksi jäämme odottelemaan Kiitos -päivää joka on marraskuun lopulla. Tänä vuonna ajelemmekin Utahiin asti Thanksgivingiä viettämään, ja siihen reissuun yhdistyy monta hauskaa käyntikohdetta ja kansallispuistoa. Ja sitten onkin enää kuukausi siihen kauan odotettuun jouluun. Itse pääsin jo joulun makuun kun käväisin Ikeassa hakemassa glögiä, piparkakkutaikinaa, silliä ja joulukarkkeja. Jokainen ulkosuomalainen tietää, että paikalla on oltava hyvissä ajoin tai on joulu pilalla! Jouluksihan ajamme taas kerran Etelä-Kaliforniaan. Täällä on siis tiedossa juhlaa juhlan perään, eli ei tätä syksyä turhaan kutsuta nimellä “holiday season”.

389B3793-0A93-4DF5-BF2B-7719494BC357.JPG

Uusia juhlia ja seuravaa matkaa odotellen siis! Toivottavasti tykkäätte blogin uudesta ulkonäöstä.