Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Bingo! Japani kutsuu

Matkablogi Lifestyleblogi Perhematkat Viinilaakson viemää

Matkablogi ja lifestyle-blogi Kalifornian auringon alta. Elämää, matkakokemuksia, ruokaa ja viiniä ympäri maailmaa. Soolo- ja perhematkailua.

Bingo! Japani kutsuu

Paula Gaston

Muutama viikko sitten sain kutsun ANA:n eli All Nippon Airlinesin asiakasiltaan. Kiinnostuin tilaisuudesta erityisesti koska se oli nimetty viininmaistelu -tapahtumaksi ja se oli ikään kuin työmatkani varrella kun ajelen töistä kotiin. Ilmoittauduin mukaan sen kummempia miettimättä. 

Kyseisen päivän koittaessa olin kuitenkin vähän flunssainen ja väsynyt. En millään olisi viitsinyt lähteä minnekään. Lopulta päätin, että menen ainakin pikaisesti käymään paikan päällä maistamaan viinit ja katsomaan millaista ohjelmaa tilaisuudessa olisi. Olinkin iloisesti yllättynyt kun näin useamman työkaverini jo paikalla, ja olokin muka parani hetkessä.

All Nippon Airlines on japanilainen lentoyhtiö joka on tullut lähinnä tunnetuksi Star Wars -teemaisista koneistaan ja korkeista hinnoistaan. Tällä hetkellä ANA lentää täältä San Josesta ja San Franciscosta suoria lentoja Tokioon. Japanilaiset ovat hirvittävän ystävällistä ja vieraanvaraista kansaa ja niinpä tämäkin tilaisuus oli toteutettu viimeisen päälle hyvin. Paikkana oli Auto-Vinon tilat Menlo Parkissa. Auto-Vino on mielenkiintoinen paikka sillä se on yhdistetty kalliiden autojen varastotila ja viinienmaistelu -tila. Hieno idea! Ja kuten arvata saattaa, autojen hinnoilla ei ole täällä Piilaaksossa mitään rajaa vaan näimme toinen toistaan upeampia kotteroita.

Tarjolla oli sushia ja muita herkkuja Woodsiden viinien kanssa. Maistelimme Woodside Chardonnayn, Pinot Noirin ja Zinfandelin lisäksi myös Kings Mountain Caberneen. Viinien maistelun jälkeen ohjelmassa oli Mochin tekonäytös.  Mochit ovat riisitaikinasta tehtyjä japanilaisia leivonnaisia joita ennen tehtiin taikinaa hakkaamalla perinteisen rituaalin saattelemana. Näytöksen jälkeen myös yleisö pääsi kokeilemaan mochin valmistusta ja maistelemaan tuoreita leivonnaisia. Todella hyviä olivat!

Illan viimeinen ohjelmanumero oli bingo. Pääpalkintona oli kahden hengen lentoliput Tokioon business -luokassa. Bingo -lapulle etsittiin kaupunkien nimiä jonne All Nippon Airlines lentää ja yhtäkkiä huomasin, että yksi rivi lapullani oli täynnä. En voinut millään uskoa sitä vaan tarkistin kahteen kertaan työkavereilta, että onko se bingo tosiaan tässä. Siinä se oli! Uskomatonta! Minä voitin! Oli siinä ihmettelemistä ja on edelleenkin, vieläkään ei meinaa uskoa todeksi.

Ilman bingo -voittoakin ilta olisi ollut todella onnistunut. Kaikille osallistujille oli lahjapussi odottamassa ovella sisältäen viinipullon, lentokoneen pienoismallin ja seinäkalenterin. All Nippon Airlinesille täysi kymppi järjestelyistä ja ensi syksynä otan teidät kaikki mukaan Japaniin blogin muodossa!