Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Matkabloggaaaja Paula Gaston Viinilaakson viemää

Lue kuka Viinilaakson viemää blogin takana hääräilee ja mistä matkablogi sai alkunsa. 

Hei,

Oma kuva blogi.jpg

Tervetuloa Viinilaakson Viemää -blogiin. Olen Paula, suomalais-amerikkalainen matkailualan ammattilainen, ja intohimoinen reissaaja. Olen aina ollut valmis pakkaamaan laukkuni ja valloittamaan maailmaa. 

Vuonna 2011 muutin Kalifornian Piilaaksoon, menin naimisiin ja aloitin uudenlaisen elämän. Aloin bloggaamaan, jotta ystävät ja sukulaiseni Suomessa tietäisivät mitä minulle kuuluu. Pian huomasin, että blogilla oli paljon lukijoita, ja aiheet alkoivat olla yhä enemmän matka-painotteisia. Niin syntyi ensimmäinen matkablogini, Viinilaakson Viemää. Kaliforniaan minut toi alunperin opintoni viinimatkailun parissa, joten halusin nimetä blogin sen mukaisesti. Vuonna 2015 blogini siirtyi oman domain-nimen alle, ja nyt, vuonna 2016 blogini muuttui kaksikieliseksi. 

Tekemäni matkat samoin kuin blogini, saavat kovasti vaikutteita muista minulle tärkeistä asioista kuten äitinä olosta ja työstäni. Yritän kirjoittaa vinkkejä myös lapsiperheen näkökulmasta. Liitän usein matkoihini lempiharrastuksiani kuten ratsastusta, patikointia, hyvää ruokaa ja viiniä. Toivottavasti tykkäät lukemastasi ja tervetuloa seuraamaan seikkailujani!

Paula

 

Huom! Kaikki blogissa olevat mielipiteet ovat omiani, ja perustuvat omiin kokemuksiini. En päivitä artikkeleita jälkikäteen, joten en voi taata, että kaikki tiedot ovat edelleen paikkaansa pitäviä. Myös kaikki kuvat ovat omiani (ellei toisin mainita), ethän siis kopioi kuvia ilman lupaa. Mahdollisesta yhteistyöstä jonkin tahon kanssa on aina mainittu kirjoituksen yhteydessä erikseen.