Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

auringonlasku_sanbernardino.jpg

Matkabloggaaaja Paula Gaston Viinilaakson viemää

Lue kuka Viinilaakson viemää blogin takana hääräilee ja mistä matkablogi sai alkunsa. 

 
meet_paula.jpg
 
 


Hei,


Tervetuloa Viinilaakson viemää -blogiin. Olen Paula, suomalais-amerikkalainen himomatkaaja, ja kahden pienen tytön äiti. Olen aina ollut valmis pakkaamaan laukkuni ja valloittamaan maailmaa. Ennen yksin, nyt yhdessä perheeni kanssa.

76595B30-B9D1-428C-94C2-0A20CCF30A71.JPG

Vuonna 2011 muutin Kalifornian Piilaaksoon, ihan viinilaaksojen viereen. Menin naimisiin ja aloitin uudenlaisen elämän. Aloitin blogin, jotta ystävät ja sukulaiseni Suomessa tietäisivät mitä minulle kuuluu. Pian huomasin, että blogilla oli paljon lukijoita, ja aiheet alkoivat olla yhä enemmän ja enemmän matkateemaisia. Niin syntyi ensimmäinen matkablogini, Viinilaakson Viemää. Vuonna 2015 blogi siirtyi oman domainin alle, ja vuonna 2016 se muuttui kaksikieliseksi.

Vuosien varrella perheemme on kasvanut, ja nyt matkustamme pääsääntöisesti lasten kanssa. Haluamme näyttää muille perheille, että lasten kanssa matkustaminen voi oikeasti olla hauskaa! Matkoilla mukana seikkailee amerikkalaisen isän lisäksi ekaluokkalainen neiti ja 1,5 -vuotias viipeltäjä.

Blogi saa vaikutteita normaalista arjestamme ja meille tärkeistä asioista; ulkosuomalaisuudesta, amerikkalaisuudesta, vanhempana olosta ja työelämästä. Lisäksi matkoihimme liittyy usein lempiharrastuksiamme kuten ratsastusta, patikointia luonnossa, mökkeilyä, hyvää ruokaa ja viiniä.

Tervetuloa matkustamaan kanssamme!

Paula

 

Huom! Kaikki blogissa olevat mielipiteet ovat omiani, ja perustuvat omiin kokemuksiini. En aina päivitä artikkeleita jälkikäteen, joten en voi taata, että kaikki tiedot ovat edelleen paikkaansa pitäviä. Myös kaikki kuvat ovat omiani (ellei toisin mainita), ethän siis kopioi kuvia ilman lupaa. Mahdollisesta yhteistyöstä eri tahojen kanssa on aina mainittu kirjoituksen yhteydessä erikseen.